Turnteam Hamarithi turnt op NK in Waalwijk

 

Afgelopen weekend vond het NK teams plaats voor de senior C meiden. Het was dit keer in Waalwijk, dus lekker dichtbij. Nienke Veninga, Tessa van Dalen, Vera Westervoort, Fleur Danklof en Emma Burghout kwamen in actie.

De wedstrijd begon voor de meiden op balk. Tessa, Vera en Emma lieten alle drie een mooie en stabiele oefening zien, waarbij ze allemaal op de balk bleven staan. De meiden haalden een totale score van 31.567.

Daarna volgde vloer, waar de hoogste totaal score voor onze meiden werd gehaald (33.933)  Tessa, Nienke en Vera lieten alle 3 een prachtige vloer oefening zien, met wijde sprongen series en mooie choreografie. Tessa haalde zelf een 11.700 op dit toestel!

Het 3e toestel was sprong. Hier kwamen Emma, Vera en Nienke in actie. Het was even zoeken voor de meiden welke plank het beste sprong, maar uiteindelijk hebben ze een totale score behaald van 31.866.

Op het laatste toestel was het de beurt aan Tessa, Emma en Fleur. De meiden turnde naar kunnen, maar missen wel nog wat eisen en moeilijkheid. Hier behaalden de meiden een gezamenlijke score van 26.200.

Al met al hebben de meiden een hele stabiele wedstrijd geturnd en is het heel knap dat ze mochten turnen op het NK teams. We zijn trots op ze!

 

Menu