Het Grote Gymfeest van Hamarithi was een groot succes.
Donderdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 uur was het feestje in de Maaijenbogerd.

Ruim 110 kinderen uit de Bommelerwaard schreven zich al via de mail in, maar ook kinderen buiten deze regio kwamen hier op af. Uiteindelijk was er een hele grote rij tot buiten vanaf 13:45 uur. De kinderen trokken massaal er op uit om te komen turnen, gymmen of dansen bij ons.

De ingrediënten voor een feestje waren allemaal aanwezig; slingers, een Epke life-sizer waarmee je op de foto kon, kleurplaten van Epke, ranja en mandarijnen, een luchtkussen en vele turntoestellen en klim en klauterbanen waar de kinderen veel vertier hadden. Als toetje hielden de leden van Hamarithi een flash-mob. Dit leverde verrassende blikken op van zowel ouders als niet-leden.
    

Hamarithi hield dit Grote gymfeest ter ere van de Gouden Olympische medaille van turnheld Epke Zonderland. De KNGU (turnbond) riep alle gymclubs op om een gymfeestje te organiseren om in actie te komen tegen kinderen die weinig bewegen. Bewegen is leuk! Bewegen is cool, en dat lieten de trainsters van de turnclub in Aalst vandaag zien.

De trainsters hopen ook dat het Epke-effect aanslaat en dat we vele jongens kunnen verwelkomen in onze jongensturnles in Nederhemert. Daarnaast is er nog voldoende plek voor gymmende kleuters en recreanten meisjes, de springgroep of de dance-mix.  Meld je nu (in het nieuwe jaar) aan!

    

Voor meer foto’s klik hier

Menu