Hamarithi was afgelopen dinsdag stomverbaasd toen zij via Facebook verschillende meldingen kreeg dat de gymzaal in Nederhemert zou gaan sluiten en evt. gesloopt zou gaan worden.

Sinds een jaar was daar geen sprake meer van, daarvoor nog wel. Maar desondanks kwamen er toch weer nieuwe toestellen zoals matjes waar Hamarithi heel blij mee is , vanuit de gemeente ( maar verder keken ze niet zo goed naar wat er nu echt daadwerkelijk nodig was). Er werd zelfs een halve brug geleverd, zonder poten of etc. van zeker 1000 euro waar we niks aan hebben). Die ligt nog steeds in Nederhemert, nooit gebruikt.
Nu zitten we er over te denken om die terug te sturen zodat we misschien daarvan wel een degelijke rekstok kunnen kopen.

We hebben twee jaar geleden al aangegeven dat we erg graag een eigen onderkomen willen, een thuisbasis voor Hamarithi. Het opbouwen en afbreken van zware toestellen zoals de brug ongelijk, evenwichtsbalken, verende vloer baan (bestaande uit  zware houten platen) kost veel tijd en moeite, en vergt ook energie van ouders. De trainsters kunnen dit niet alleen met de kinderen op zetten. De tijd die verloren gaat aan op en af bouwen is ook doodzonde.

Eerst hebben we geprobeerd om bij de Neswaarden aan de Maas de oude tennishal tot onze beschikking te komen.
Dit bleek onbegonnen werk en enorm veel geld te kosten. Nu ontstaat er (wellicht) weer een nieuwe kans, indien de gemeente ons daarin ondersteund en dit mee stimuleerd.

Menu