Vroeg in de ochtend begonnen we de regiokampioenschap met Didi Pos. Didi is het afgelopen seizoen heel erg vooruit gegaan. Dat heeft ze deze wedstrijd mooi laten zien. Ze heeft mooie oefeningen laten zien met als hoogtepunt een 13.350 op balk! Ook scoorde ze op brug een hoog cijfer namelijk een 13.267. Helaas een element vergeten op vloer wat voor aftrek zorgde. Ze heeft het super gedaan. Zij kan zich 24e noemen van haar regio.

 

In de 3e wedstrijd kwam Amber de Gruijter in actie. Amber heeft vaak op wedstrijden wat tegenslagen gehad, maar daar liet ze vandaag niets van merken. Ze heeft hele strakke en nette oefeningen laten zien met zelfs een 11.300 op vloer. Van haar regio is ze dan ook 3e op de vloer geworden. Helaas moest Amber 2 keer de balk verlaten tijdens haar oefening. Daarnaast heeft ze wel een mooie brug oefening laten zien. Een hele mooie 11e plek!

En dan de allerlaatste wedstrijd vingen we Roosmarijn aan. Ze heeft super oefeningen laten zien met als vervolg op sprong en vloer 2e! Op brug en balk mocht ze dan ook 3e en 4e worden! Dit was de allerlaatste wedstrijd voor haar. Haar turn carrière mocht ze dan afsluiten als regiokampioen! Allemaal super goed gedaan meiden!

Menu