«

»

feb 08

Zilver voor Maudy en Tessa in Culemborg!

   Maudy zilver!

Tessa zilver!

Zaterdag 7 februari 2015 kwamen tijdens de tweede voorwedstrijd van het rayon in Culemborg 6 turnsters van Hamarithi in actie. Sam Glaubitz liet in de eerste wedstrijd een mooie vloeroefening zien en behaalde hiervoor een gedeelde derde plaatste met een 11.500. Helaas was haar balk niet stabiel genoeg en kwam ze niet in aanmerking voor een medaille. Ze eindigde op de 11e plek.

In de derde wedstrijd kwamen Maudy Spitshuis, Laura Koolhaas, Hai Xi Wiegmans, Juliëtte van der Zalm uit voor Junior E en Tessa van dalen Junior D in actie. Tessa turnde een stabiele wedstrijd. Door een misstapje op de balk moest ze helaas de balk een keer verlaten maar met een duik van een sprong waar ze een 11.400 voor haalde en eerste werd in haar categorie won ze het zilver!

Ook Maudy wist in haar categorie het zilver binnen te slepen. Ze turnde strak en netjes op de balk en wist hier eerste op de worden met een 11.700. Laura stond na drie toestellen op een 4e plaats, maar door het kleine verschil van punten eindigde ze net naast het podium. Laura werd 8e. Voor Juliëtte en Hai Xi mocht het vandaag niet zo zijn. Op de toestellen balk en brug ligt voor allebei de meiden nog verbetering. Hai Xi eindigde op de 10e plaats en Juliette 13e. Kim van Wijk kon niet mee doen vanwege ziekte en Jaynae van de Werken kon helaas niet deelnemen door haar gebroken arm.

De keuze meiden hadden weer succes in Culemborg.

Deel met vrienden: