«

»

mei 27

Top 15 notering voor Kim van Wijk op Districtskampioenschap turnen

Top 15 notering voor Kim van Wijk op Districtskampioenschap 

Amersfoort/Aalst: Kim van Wijk en Aukje de Haan turnden in de hoogst haalbare finale van de 4e en 5e divisie. Kim van Wijk kwam bij de senioren 4e divisie in actie en Aukje de Haan bij de junioren in de 5e divisie. Beide meiden turnden een goede wedstrijd. Kim behaalde een 13e plaats.

Naar aanleiding van de voorwedstrijden waren de beste 36 turnsters uitgenodigd deel te nemen aan het Districtskampioenschap, dat gehouden werd in Amersfoort. In een snikhete hal hielden de meiden hun hoofd koel.

Aukje de Haan mocht de dag voor Hamarithi starten. Op sprong turnde ze netjes en beheerst. Bij de balk helaas een val van het toestel, maar maakte dit weer goed met haar mooie vloeroefening, goed voor een 6e plaats. Ze eindigde op een keurig plaats in de middenmoot, als 18e met 41,208 punten.

Kim van Wijk turnde aan het einde van de middag voor Hamarithi. Ook zij wist haar visitekaartje af te geven door een krachtige vloeroefening met overslag streksalto en arabier streksalto. Ook was ze zeer succesvol op sprong door half in heel uit te turnen. Ze turnde naar een verdienstelijke 13e plaats.

 

 

 

 

 

 

Deel met vrienden: