«

»

sep 29

Marit van Herp in districtsselectie Mid-West Nederland

Twee weken geleden hebben vier jonge turnsters van S.V. Hamarithi meegedaan aan de instroomtest voor de districtstrainingen in Amsterdam. Turnster Marit van Herp is door Martin Nijkamp, talent coördinator van de KNGU uitgenodigd om deel te nemen aan de districtstrainingen.

In het weekend van 17 september gingen Stephanie Brandsma, Naomi de Keizer, Daniëlle de Keizer en Marit van Herp in alle vroegte al naar Amsterdam om deel te nemen aan de instroomtest. Met deze test werd gekeken naar de lenigheid, kracht en coördinatie van de turnsters. De allerbeste turnsters van Mid-West Nederland worden uiteindelijk uitgenodigd om te komen trainen in de turnhallen in Amsterdam en Hoofddorp met topcoaches Sarah Klouwer en Daymon Montaigne-Jones. Deze coaches ondersteunen onder meer turnster Eythora Thorsdottir naar de top van haar turncarrière.

Alle vier de turnsters hebben ontzettend hard hun best gedaan en behaalden veel punten. Van de meer dan 100 deelnemers behoorde Marit uiteindelijk tot de 20 beste meisjes. Op zondag 2 oktober is de eerste training van dit seizoen in Hoofddorp.

Deel met vrienden: