«

»

jan 03

Heel Aalst (en omstreken) actief op groot gymfeest!

Aalst: Afgelopen donderdag 2 januari 2014 nam Hamarithi de leiding voor Het grote gymfeest. Dit was alweer een groot succes. Kinderen waren er aan toe om iets sportiefs te gaan ondernemen in de Kerstvakantie.

In de voorinschrijving hadden maarliefst 108 kinderen zich ingeschreven om te komen gymmen, springen en dansen. Niet alleen kinderen uit Aalst, maar uit de hele Bommelerwaard (en verder). Om 12:30 uur kwamen de eerste kinderen zich al aanmelden.  Vanaf 13:00 uur barstten het feest los en waren er ongeveer 150 kinderen in de zaal. Kinderen konden zich vermaken door te leren freerunnen, rope-skipping, turnen voor meisjes en jongens, dansworkshops en springen op de tumblingbaan. Ranja en appels  (gesponsord door Hans van Zanten) maakte het feest compleet.

Hamarithi hoopt dat het Epke-effect aanslaat en dat we vele jongens kunnen verwelkomen in onze jongensturnles in Nederhemert. Daarnaast is er nog voldoende plek voor gymmende kleuters en recreanten meisjes, de springgroep of de dance-mix.  Meld je nu (in het nieuwe jaar) aan!

Voor meer informatie, tijden en groepen gym, turnen en dans kijk bij rooster.

 

Foto’s en filmpjes van het grote gymfeest zullen begin volgende week beschikbaar zijn op onze facebookpagina.

Deel met vrienden: