«

»

apr 14

Hannah turnt op 1/2 finale NK Leek!

Hannah turnt op halve finale NK

Aalst/Leek: Turnster Hannah van Boggelen, lid van S.v. Hamarithi, turnde zaterdag 14 april de halve finale van Nederland bij de jeugd 2e divisie in N3.

Hannah startte zeer zenuwachtig op balk. Helaas werd het een oefening waarbij ze het toestel meerdere keren moest verlaten. Dapper turnde ze haar wedstrijd door. Op vloer turnde ze boven haar kunnen en zette een dijk van een oefening neer. Voor het eerst dit seizoen ontving ze alle bonussen van de jury en kreeg ze de maximale moeilijkheid. Met een 7e plaats op dit toestel en 13,567 punten herpakte ze zich buitengewoon. Ook bij het onderdeel sprong moest er over de pegasus gesprongen worden. Met een arabier in (half in) en een hele draai uit turnde ze ook hier vol power. Ze behaalde 13,025 punten en een 8e plaats op dit toestel. Hannah sloot af met een strakke losom reusoefening. Met een monsterscore van 14,450 (8e) sloot zij haar wedstrijd af.

Jammer genoeg was de halve finale het eindpunt voor Hannah.

Volgende week zaterdag zal de laatste turnster van Hamarithi de halve finale turnen, in de N1 (1e divisie). Marit van Herp zal dan afreizen naar Alkmaar.

Hannah turnde in Leek.

Deel met vrienden: