«

»

jun 30

Hamarithi voert spetterende FEEST-Shows op!


Alle leden trainden maandenlang om voor die ene dag, zaterdag 29 juni, te laten zien wat ze konden en straalden. Het thema van de zomershow lag snel voor de hand, dat werd feest. Daarna oefenen en zoeken voor de juiste kleding, schmink en kapsels.

Tijdens de shows kwamen er verschillende feesten voorbij. Het welbekende verjaardagsfeest, maar ook bruiloftsfeest, geboorte, Koningsdag, kinderfeestje, oud en nieuw en bevrijdingsdag.

Twee Hamarithi-iconen werden extra in het zonnetje gezet namens de KNGU. Zij kregen voor hun verdiensten een gouden speld uitgereikt. Jan Vos is al 40 jaar betrokken bij de vereniging en Jeroen Veldhuijzen al ongeveer 38 jaar. Hun drijfveer? Zij vinden het ontzettend belangrijk dat er kinderen in de dorpen kunnen sporten en dat er samenhorigheid is. Daarom organiseert Hamarithi ook nevenactiviteiten zoals de welbekende zeskamp.

Het evenement werd met bijna 600 mensen als druk bezocht beschouwd, ondanks de hitte. De vereniging zorgde voor grote ventilatoren en waaiers die de mensen voor een klein bedrag konden kopen. Ook waren er ijsjes en koud drinken te koop.

Hamarithi bedankt al haar sponsoren die deze show en de verloting mede mogelijk maakten.

Hamarithi zoekt nog jeugdleden die na de zomervakantie willen turnen, dansen of springen. 

Ik vond het zooooo leuk!

Mooie sprongen waren er van de recreatie en springgroepen!
Foto met dank aan Chantal Huijbers-Brands
De 12+ groep zorgde voor spektakel met o.a. een stukje playback op Mama Mia!
Foto met dank aan Chantal Huijbers- Brands

Twee geslaagde meiden stonden even in het zonnetje voor hun act begon.
Foto met dan aan Chantal Huijbers-Brands

Zomershow Hamarithi 2019

Deel met vrienden: