«

»

jun 20

Hamarithi organiseert Verrassingstocht op 2 juli 2016

Op zaterdag 2 juli 2016 zal S.V. Hamarithi een verrassingstocht organiseren voor zowel de leden als niet-leden. De verrassingstocht is begint om 14:00 uur voor de jeugd tot en met 14 jaar. Een kinderzeskamp met ongeveer zes spellen is uitgezet op het terrein van Gebr. Vos aan de Kapelstraat in Nederhemert. De spellen hebben een kindvriendelijk karakter en een aantal spellen zullen met water gespeeld worden. Misschien is het dus handig om je bikini of zwembroek onder je kleren aan te trekken.

Kinderen kunnen meedoen aan deze spellen in teams van drie à vier personen. Het zou fijn zijn als hier een volwassen begeleider bij aanwezig zou kunnen zijn. De kinderzeskamp duurt ongeveer 2 uur.

Inschrijven kan via Jan Vos of via de mail op info@hamarithi.nl. De verrassingstocht voor de jeugd is gratis. Op de dag zelf is er ook nog de gelegenheid om je team in te schrijven.

Verrassingstocht 2016 versie2
Rond 15:30 uur zal ook de verrassingstocht voor de 14+ van start gaan. Het is een sportief evenement voor jong en oud, voor leden en niet-leden. Men loopt de tocht in teamverband (een team bestaat uit 5 a 6 personen), waarbij een traject afgelegd wordt in Nederhemert waar op diverse plaatsen spellen zijn uitgezet. Op de volgende locaties staan spellen op gesteld: Nijverheidsstraat, Kapelstraat, Nederhemertse kade en Maasdijk. De moeilijkheidsgraad is zo gesteld dat iedereen van jong en oud de spellen mee kan spelen en de amusementswaarde voor het publiek goed is. Het mee doen belangrijker is dan het winnen, en de gezelligheid voorop staat.

Door het sportieve karakter van de tocht is sportkleding gewenst, een kledingtip: reserve sportkleding meenemen! Waterschoenen verplicht voor het Maasspel.

Het is een mooie gelegenheid om het vakantieseizoen een mooie aftrap te geven en het sportieve seizoen af te sluiten.

De verrassingstocht wordt gelopen in groepen van 5 a 6 personen, leeftijd vanaf 15 jaar. De start is vanaf 15:30 uur vanaf de feesttent aan de Kapelstraat in Nederhemert Noord, de afloop van de spellen is tussen 19.00 – 20.00 uur. De dag wordt afgesloten met karaoke voor de deelnemers en een zomeravondfeest met muzikale medewerking van een DJ!

Het evenement is toegankelijk voor jong en oud uit de hele regio, teams kunnen gebruik maken van voorinschrijving via info@hamarithi.nl of via facebook. Inschrijfgeld voor de verrassingstocht voor 14+ is € 5,00 per persoon.

Deel met vrienden: