«

»

jun 23

Hamarithi ontmoet Epke!

Hamarithi was afgelopen weekend te gast bij Ahoy Rotterdam bij Fantastic Gymnastics. De leden van Hamarithi hadden een prijs gewonnen doordat Femke een foto had ingestuurd. Uit heel veel reacties had Hamarithi samen met twee verenigingen een ontbijt voor 15  leden en 2 begeleiders gewonnen! Natuurlijk wilde er heel veel kinderen mee, maar hiervoor hadden we dan ook lootjes getrokken om het zo eerlijk mogelijk te maken.

Het was natuurlijk reuze spannend. Om 11:00 uur mochten wij naar het beweegplein waar een stuk was afgezet. Na een Kellogs ontbijt, ontmoeten de turn(st)ers van Hamarithi Epke. Dana overhandigde hem een heel mooi cadeau, Epke op de rekstok gemaakt van Loombandjes. Abel liet de handtekening op zijn t-shirt zetten, de meiden op hun leertjes of op hun tas.

 

 

 

 

Na afloop van het ontbijt mochten we met zijn allen op de foto en kregen we nog een clinic van Epke! Er werden een aantal airtracks speciaal voor ons neergelegd en Epke en Femke gaven samen les aan de deelnemers. Een super leuke ervaring!

In de middag genoten we van de toestelfinales van de dames en heren in de eredivisie, waaronder Epke ook goud won op rek en brug, Noel van Klaveren goud won op sprong en Sanne Wevers de kampioen werd op de balk!

  

Deel met vrienden: