«

»

jul 02

Hamarithi-leden treden op tijdens show “Musicals!”

Foto’s met dank aan Esmeralda Stadens.

Hamarithi show musicals druk bezocht evenement!

 

Aalst: Sportvereniging Hamarithi hield op zaterdag 1 juli de 2-jaarlijkse show in Sporthal de Maaijenbogerd in Aalst. Bijna 200 leden deden mee aan de, voor het eerst dit keer, twee voorstellingen. Beide voorstellingen werden bekeken door tweemaal bijna 400 mensen. Het was een druk bezochte dag, met veel blije gezichten van zowel deelnemers als toeschouwers.

 

Zeker een half jaar voor de show plaatsvindt zijn er al vergaderingen voor deze dag. Welk thema gaan we nemen? Wie doet wat? We kijken naar de evaluatiepunten van de voorgaande editie en proberen het elk jaar te verbeteren. Dit jaar hebben we gepiekt met onze leden en wisten we dat we twee voorstellingen wilden geven, vanwege de drukte van de vorige keer. Een wens was een goede, mooie tribune.

Alle leden hebben maanden van te voren hard getraind voor deze dag. De ene groep op de brug, ander op de balk en weer een andere groep een choreografie voor dansen. Alles werd uit de kast gehaald om mensen te amuseren. Op vrijdag was de generale repetitie van 15:00 tot 21:00 uur. Hier konden de kinderen echt op het podium oefenen en werd er met de licht en geluid mensen afgesproken hoe het zou verlopen.

Voorafgaand aan de shows op zaterdag werden de kinderen geschminkt, aangekleed en klaargestoomd. De eerste show was om 14:30 uur en rond 17:00 uur afgelopen. De avondshow begon weer om 19:00 uur en was om 21:30 uur afgelopen.

In totaal bevatte de show 17 acts. We zagen o.a. De Sprookjesboom (musical Efteling) bij onze peuters en kleuters. Fame bij de dansgroepen, Tarzan bij de jongensgym en Marry Poppins en Hair bij de selectie. De avond werd afgesloten met een Annie act van acrogymnastiek bij de selectie en een finale dans van alle leden op een nummer van Mama Mia. Met een confettikanon schoten wij de shows feestelijk af. Alle deelnemers en toeschouwers hebben er van genoten. Het plezier straalden van de gezichtjes af. Het was een fantastische dag.

Hamarithi wil alle sponsoren en vrijwilligers bedanken die deze dag mede mogelijk hebben gemaakt.

Na de zomervakantie zal Hamarithi weer starten met gym, turn, dans en springlessen. Wilt u zoon of dochter ook lid worden? Kom vrijblijvend eens een proefles doen.

Deel met vrienden: