«

»

jun 28

Hamarithi bereidt zich voor op zomershow!

Acro trio FlikFlak geeft workshop aan Hamarithi selectie

Hamarithi bereidt zich voor op de zomershow
“Circus athletica” van 11 juli.

 

Aalst: Hamarithi bereidt zich met meer dan 160 leden voor op de zomershow “Circus Athletica”. De show wordt gehouden op zaterdag 11 juli om 19:00 uur in Sporthal de Maaijenbogerd. Alle groepen oefenen al een lange tijd in de lessen en zullen een act laten zien in het thema circus. Zo doen de dansgroepen (dance-mix) uit Zuilichem mee onder leiding van Louelle Buise, alle gym- en springgroepen mee onder leiding van Sandra Kerkhoff-Nell, de peuter-kleutergym en jong talent onder leiding van Femke Rooijens en Nadine Noorloos en de selectie onder leiding van Carlotte en Pernille Klop, eveneens Femke en Nadine. Iedereen heeft er heel veel zin in. Alle kostuums zijn weer gemaakt en alle hulpouders worden nog geregeld. Inmiddels is de zomershow al bijna uitverkocht en is er een heuse tribune besteld waar honderden toeschouwers die zaterdagavond kunnen genieten.

De selectie zal, net als voorgaande jaren, een stuk met acrogymnastiek laten zien. Dit keer op de muziek van Cirque du soleil. Er werd contact opgenomen met Flik Flak of zij Hamarithi te hulp wilden staan.

Het trio flikflak, bestaande uit Pleunie van Mook (18 jaar), Fem van Os (12 jaar) en Laura Ruijsch (18 jaar) werd afgelopen weekend in Ahoy Nederlands Kampioen bij de junioren op het allerhoogste niveau.

Het trio kwam op woensdag 24 juni een workshop acro geven. Het was een grote verrassing voor de turnsters. Het trio liet hun eigen onderdelen en oefeningen zien,  maar hielpen onze turnsters ook met rechtop lopen en hun tenen strekken. Tot slot hielpen ze de turnsters van Hamarithi met nieuwe elementen om de show meer dynamiek te geven.

Pleunie, Fem en Laura gaan in Duitsland meedoen aan het EK. In 2016 zal het WK in China zijn. Helaas heeft de KNGU en de NOC NSF niet alle kosten afgenomen. Dat betekent dat de meiden nog veel geld nodig hebben om hun droom te laten verwezenlijken. Het trio traint er hard voor. Nu geeft het trio workshops acrogymnastiek aan kinderen die interesse hebben in deze sport om zo wat geld op te halen. Beide partijen hadden profijt van deze avond.

Voor meer informatie kijk op www.hamarithi.nl

Deel met vrienden: