↑ Terug naar Groepen

Recreatieve groepen

Tijdens de recreatieve lessen wordt gekeken naar het niveau van uw kind als individu. Zo wordt op een ongedwongen en gezellige manier lesgegeven. Om de kinderen te stimuleren tijdens het trainen wordt er af en toe gebruik gemaakt van stickerkaarten.  Als uw kind een nieuw onderdeel geturnd heeft dan kan hij/zij een sticker verdienen.

Wanneer de stickerkaart vol is krijgt het kind deze kaart mee naar huis als kleine attentie.

Door de recreanten worden er ook aan verschillende wedstrijden meegedaan. Deze worden door de leiding van de voren aangegeven en u kunt uw kind daarvoor opgeven, dit is vrijwillig. Wanneer uw kind met wedstrijden meedoet, moet het wel een verenigingspakje hebben. voor meer informatie over de kosten en bestelling van het verenigingspakje kunt u contact opnemen met Sandra Kerkhof.

Tijdens de lessen mag uw kind zelf bepalen wat er gedragen wordt, een vereiste is wel dat het kind zich gemakkelijk in kan bewegen.

Wanneer uw kind erg goed blijkt te zijn in de lessen, wordt er gekeken of het kind geschikt is voor selectie. Bij de selectie wordt er door middel van een test door de trainsters bepaald of uw kind daadwerkelijk geschikt is.

 

Recreanten jongens

  Turnen jongens: Vanaf 5 jaar kan elke jongen meedoen aan jongens turnen. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen en verbeteren. Bij het turnen staat naast sportiviteit de gezelligheid voorop. Basisvormen van turnen zijn: streksprong, handstand, radslag, koprol, springen, steunzwaaien en zwaaien in hang. Naast de basis vormen werken we natuurlijk toen naar oefeningen zoals …

Bekijk pagina »

Recreanten meisjes

Soepel, vlot, of juist niet zo lenig. Turnen doe je met veel plezier. We leren in de les op een gezellige manier de basisvormen van het turnen. En gaan zo op weg naar verschillende oefeningen zodat de kinderen zichzelf kunnen verbeteren op de balk, brug, langemat of sprong. Je traint om steeds leniger en soepeler te worden. Die souplesse …

Bekijk pagina »