«

»

sep 01

Goede start voor Hamarithi

Hamarithi gaat dit seizoen weer verder met het samenwerkingsverband met Fysio van de Donk.

 

Fysiotherapeut Milan Klein zal onze meiden dit seizoen weer gaan begeleiden. Sommige turnsters zullen worden uitgenodigd of op advies van de train(st)ers weer een nieuwe sportkeuring gaan doen. Anderen zullen nauwlettend in de gaten worden gehouden i.v.m. blessures. Hamarithi behoud dit samenwerkingsverband om blessures te verminderen en evt. uit te sluiten.

Elke maandag tussen 16:00 – 17:00 uur is er een open/gratis spreekuur voor leden van Hamarithi. Mocht je pijntjes, klachten of vragen hebben, kom dan gerust langs. Als je een afspraak wilt maken, kan dit via:
0418-510492. Beter een keer te vaak, dan dat het te laat is!

Dan nog informatie over de clinic van afgelopen zaterdag. Wat een succes was dat!!
De clinic van Kelly Koets was een groot succes. Niet alleen voor de kinderen maar ook voor de leiding.
Er werd geoefend met houdingen en deze werden overal toegepast. Op rek oefenden de meiden echt de hang-schop voor betere zwaaitjes en op brug de handstand met rechte heupen.
Op vloer werd er aandacht geschonken voor de streksalto en schroeven in een mooie houding met hoofd neutraal en op sprong voor de afduw (hele draai).

Hamarithi kan vooruit en zeker omdat we het nieuwe seizoen net gestart zijn is dit erg waardevol. De leiding zullen dan ook veel aandacht besteden aan houding. De tips die we gekregen hebben gaan we zeker mee aan de slag!

Deel met vrienden: