«

»

okt 29

Goede start met goud en brons in nieuw tenue voor Hamarithi

Goede start in nieuw tenue voor Hamarithi turnsters

Culemborg/Aalst: Zaterdag 27 oktober was het startsignaal van het nieuwe seizoen voor het turnen.

Hamarithi ging met twee teams aan de start in het nieuwe tenue en dat leverde veel bekijks op.

Het team van Eva van de Werken, Isabel Spiering en Daniëlle de Keizer turnden vol plezier en met succes. Van de Werken en Spiering turnde zelfs voor de KNGU wedstrijden hun debuut en deden dit voortreffelijk. De turnsters vulden elkaar individueel goed aan. Zij mochten verdiend op het hoogste podium komen en wonnen het goud met dit team in de categorie instap en pupil 1 D1.

Amber de Gruijter, Aylin Compen, Eline van Zandvliet en Roosmarijn Groeneveld kwamen in actie bij de jeugd en junioren in een team voor divisie 6. Voor Amber was het zelfs haar eerste selectiewedstrijd, doordat zij vanuit de recreatie de overstap maakte naar de selectie. Voor allen voor het eerst in de keuze categorie met eigen oefeningen en vloermuziek. Met nog wat tips in het vizier voor de volgende wedstrijden eindigde het team verrassend op de derde plaats. Zij ontvingen het brons.

Carlijn van Zandvliet turnde bij de pupillen in een team met ODI uit Vuren. Ze zette haar beste beentje voor en turnde een persoonlijk succes door een mooie radslag op balk te turnen en een puike brugoefening. De volgende wedstrijd is ook een teamwedstrijd die gehouden wordt in Rotterdam. Teams uit divisie 2 en 3 zullen hier aan deelnemen op 10 november.

Deel met vrienden: