«

»

dec 04

Esmee Kreling verkoopt meeste loten Grote Clubactie

Aalst – De afgelopen weken zijn er heel wat loten voor de Grote Clubactie verkocht door leden van Hamarithi. Naast dat alle leden bij het verkopen van 20 loten of meer een gratis entreebewijs voor Bobbejaanland, Duinrell of Slagharen kregen, waren er voor degene die de meeste loten verkochten ook nog leuke prijzen door de vereniging zelf.

Esmee Kreling, die momenteel turnt bij het jong talent, verkocht de meeste loten voor Hamarithi. Met zestig loten kreeg zij naast 3 gratis entreebewijzen voor de eerder genoemde parken ook nog eens de hoofdprijs van Hamarithi. Zij kreeg kaartjes voor een attractiepark naar keuze en gaat met haar familie naar de Efteling. De tweede prijs was voor Iris en Lotte Grandia van de dancemix. Zij kregen een waardebon. Voor de derde prijs was er ook een waardebon en deze ging naar Nadine Vervoorn van de turnselectie.

1e prijs: Esmee Kreling
2e prijs: Iris en Lotte Grandia
3e prijs: Nadine Vervoorn

Ruim 21 lotenverkopers mochten een gratis entreebewijs voor een pretpark in ontvangst nemen. In totaal zijn er meer dan duizend loten verkocht. De Grote Clubactie heeft uit eindelijk een mooi bedrag opgeleverd voor de vereniging.

Via deze weg willen we iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan de Grote Clubactie.

Deel met vrienden: