«

»

mrt 11

Eline zet mooie prestatie neer bij de jeugd D3

Eline van Zandvliet 4e op tweede voorwedstrijd turnen Kesteren

Kesteren/ Aalst: De meiden van D2/D3 van Sportvereniging Hamarithi hebben vandaag nette wedstrijden gedraaid in Kesteren. De beste van Hamarithi was vandaag Eline van Zandvliet bij de jeugd.

In wedstrijd 1 hebben Carlijn van Zandvliet en Mirthe van der Schans (beide pupil 1 D2) netjes geturnd. Carlijn is bleef er op staan met de koprol op balk waar ze erg trots op is en de trainster natuurlijk ook. Carlijn eindigde op de 26e plek. Mirthe heeft een stabiele wedstrijd geturnd met vooral een mooie sprong. Het deelnemersveld was erg sterk. Mirthe eindigde op de 18e plaats.

In wedstrijd 2 kwamen Roosmarijn Groeneveld en Eline van Zandvliet (jeugd D3) in actie. Ook zij lieten vooruitgang zien op de onderdelen. Eline turnde een mooie vloeroefening waar ze ook goed op heeft gescoord. Ze werd net 4e. Roosmarijn werd 5e en turnde een mooie sprong en brug.

In wedstrijd 3 was Esmee Kreling aan de beurt, zij heeft een keurige wedstrijd laten zien. Op balk heeft ze zelfs een radslag gedaan, een nieuw element. Esmee is op de 15e plaats geëindigd.

 

Deel met vrienden: