«

»

jul 13

Bomvolle tribune bij zomershow “Circus Athletica”!

Spectaculaire show “Circus athletica” bij S.v. Hamarithi

Hamarithi hield op zaterdagavond 11 juli 2015 een show met het thema circus. Het was een groot succes.

Aalst: De ruim 175 leden van S.v. Hamarithi showden afgelopen zaterdagavond 11 juli een zomershow. Het thema van deze zomershow werd “Circus athletica”. De 16 groepen die Hamarithi heeft, hebben het afgelopen half jaar hard getraind om een mooie act neer te zetten. Naast hard oefenen in de lessen moesten de train(st)ers ook op zoek naar geschikte kostuums en schmink.

Zo was er een recreatiegroep die aan de trapeze hing, waren de jong talenten de dieren die altijd op hun kop staan en dansten de jongens en meiden van de dansgroepen op “Written in de stars”. Sterren waren het allemaal! De allerjongste mochten het spits afbijten. Zij waren de clowntjes. Vol vrolijke kleuren en mooie muziek lieten alle kinderen hun kunsten zien. De hoogte punten van de avond waren wel de grote trampoline, de jongens als krachtpatsers met gewichten en de prachtige acrobatiek act van de selectie leden. Op de show kwamen ruim 550 mensen af.

 

De show wordt tweejaarlijks gehouden in Aalst. Elke show heeft weer een nieuw thema. Het is een flinke organisatie. Het decor moet gebouwd worden, er moet muziek en licht geregeld worden, maar ook de tribune is een karwei. Dit jaar huurde de vereniging een fikse tribune om in ieder geval 500 mensen kwijt te kunnen. In de pauze hield de vereniging een grote verloting. De hoofdprijs van 200 euro werd uitgedeeld en vele andere prijzen. Hamarithi is weer trots op de show. Na de zomervakantie volgt een dvd die belangstellenden kunnen kopen.

 Voor meer informatie kijk op de facebook pagina van Hamarithi.

Deel met vrienden: